Najnovija serija Samsung uređaja u Telenoru

Novi standardi korisničkog iskustva

48523 pregleda 0 komentar(a)
Telenor, Foto: Telenor
Telenor, Foto: Telenor

Novi uređaji kompanije Samsung, pametni satovi Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 4 Classic kao i nove serije Z Fold 3 i Flip 3 telefona od danas su dostupni u Telenorovim prodavnicama, a mogu se kupiti i putem sajta www.telenor.me

Serija Galaxy Watch4 se može pohvaliti unaprijeđenim hardverskim performansama i savršenijim, povezanijim korisničkim iskustvom nego ikada prije. Ovi novi uređaji su potpuno redizajnirani, kako bi predstavljali najbolje alate za kontrolu zdravlja korisnika.

Potpuno nov alat za mjerenje tjelesnog sastava korisnicima pruža dublji uvid u opšte zdravlje, potrošene kalorije i mjeri ključne karakterisike kao što su masa skeletnih mišića, bazalna metabolička stopa, procenat vode i masti u organizmu. Sada lako možete provjeravati tjelesni sastav na svom ručnom zglobu sa samo dva prsta. Za oko 15 sekundi senzor na vašem satu će prikupiti 2400 različitih podataka.

Ovi pametni satovi dolaze sa brojnim funkcijama za dobrobit zdravlja kako biste pratili svoje dnevne aktivnosti i bili motivisani da date sve od sebe.

Oba sata imaju čuveni elegantni dizajn i tanji su od prethodnih generacija – kao i razne kaiševe i ekrane koji mogu da se prilagode tako da odražavaju vaš jedinstven stil.

Telenor
foto: Telenor

Kompanija Samsung postavila je i nove standarde korisničkog iskustva zahvaljujući moćnim, premijum preklopnim pametnim telefonima Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G.

Oba uređaja odlikuju se vrhunskom izradom i revolucionarnim performansama kakve Samsung korisnici vole i očekuju. Treća generacija ovih uređaja, legendarnog dizajna i impresivnih odlika, Z Flip3 i Z Fold3 korisnicima pruža jedinstvene nove načine rada, gledanja i igranja.

Više detalja o novoj Samsung Galaxy Z seriji saznajte ovdje