Povratak u klupe

Druga godina trajanja pandemije virusa korona obilježava početak i ove školske godine

86025 pregleda 183 reakcija 11 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti
Ažurirano: 31.08.2021. 06:59h

Korona i mladi, efikasnost nastave na daljinu, roditelji i online nastava, inkluzija i predrasude koje je prate, kvalitetni odnosim činilaca nastavno-vaspitno-brazovnog procesa, strah od škole, prvaci i njihova priprema za školu, školski standardi i kodeksi ponašanja u školi, srednjoškolci i njihov fokus, maturanti i upis na fakultete, studije i studentske dileme.... samo su neke od tema kojima se bavimo u ovom izdanju.

Zato ne propustite "Vijesti" u utorak, 31. avgusta i pomozite sebi i svom djetetu da zajednički riješite eventualne dileme, dođete do zaključaka koji će vam olakšati narednu školsku godinu i spriječiti situacije koje ni vama, ni vašem djetetu, a ni njihovim profesorima sigurno neće ići u prilog. Pomozite i svojim srednjoškolcima da se što bolje prilagode novim uslovima, sredini, profesorima, a studentima budite pri ruci kod donošenja možda i najbitnijih životnih odluka.

Pročitajte i tekstove naših uvaženih psihološkinja Mr Tamare Milić, Varje Kadić-Pejković i Ane Ćalov-Prelević koje nas upućuju u problematiku tipičnu za početak školske godine, period adolescencije i posljedice virusa korona na mlade.

Utorak, 31. avgust, samo uz Vijesti specijalno poklon izdanje Povratak u klupe.

Bonus video: