U nevremenu u Tivtu lakše povrijeđene tri osobe, vjetar iščupao velika stabla, lomio grane...

Iščupano drveće oštetilo je i vodovodne i elektro instalacije pa je auto kamp "Bova" u Župi ostao bez struje i vode

45534 pregleda 120 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Nevrijeme koje je sinoć oko 21 sat pogodilo Tivat, pričinilo je ogromnu materijalnu štetu u auto kampu "Bova" na Župi, a tri osobe lakše su povrijeđene.

Orkanski vjetar, kiša i grad koji su iznenada zasuli Tivat, iščupali su više velikih stabala i slomila grane na drugom drveću. Od pada stabala uništene su tri kamp prikolice u "Bovi", a oštećen jedan kamper i dva automobila.

kamp Bova
foto: Služba zaštite i spašavanja Tivat

Iščupano drveće oštetilo je i vodovodne i elektro instalacije pa je kamp ostao bez struje i vode.

Oštećene su i kamene međe kao i druga infrastruktura.

Vlasnik kampa Nenad Vuković i sam je povrijedio ruku dok je u haosu nevremena, pokušavao pomoći svojim gostima.

kamp Bova
foto: Služba zaštite i spašavanja Tivat

Na sreću, svi su na vrijeme evakuisani na sigurno u obližnju kuću porodice Vuković, pa je samo dvoje čeških turista zadobilo lakše povrede.

Na terenu su jutros ekipe Službe zaštite Opštine Tivat i drugih komunalnih službi koje raščišćavaju posljedice nevremena i pokušavaju da poprave oštećenja na vodovodnoj i elektroinfrastrukturi u razorenom autokampu.

Potpredsjednik Opštine Tivat Vladimir Arsić obišao je autokamp "Bova" i rszgovarao sa njegovim vlasnikom, najavljujući pomoć Opštine u prevazilaženju posljedica nevremena.

Vlasnik kampa Nenad Vuković zahvalio se na brzoj reakciji i pomoći Službi zaštite, Komunalnoj policiji, Komunalnoj inpekciji, Odjeljenju bezbjednosti Tivat i ekipama Komunalnog i preduzeća Vodovod i kanalizacija koje su kaže, brzo i spremno reagovali i pomogli u raščišćavanju kampa i sanaciji posljedica oluje.

Bonus video: