Đukanović: Tuzi i Malesija pružaju razvoju multietničke demokratije i očuvanju međunacionalnog sklada u CG

"Uvjeren sam da će kao i do sada, rukovodstvo Opštine imati proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih potencijala u cilju razvoja lokalne ekonomije, povratka na prethodne stope rasta, i poboljšanja kvaliteta života građana", navodi Đukanović u svojoj čestitki

6856 pregleda 35 reakcija 19 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović

Dan Opštine Tuzi je prilika da još jednom izrazimo poštovanje prema doprinosu koji Tuzi i Malesija u kontinuitetu pružaju razvoju multietničke demokratije u Crnoj Gori, očuvanju međunacionalnog sklada i njegovanju različitosti koje su oduvijek bile najveća snaga naše zemlje.

Ovo je saopštio predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u svojoj čestitki povodom 1. septembra - Dana opštine Tuzi koju je uputio predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilju Kajošaju, odbornicima i svim građanima Tuzi uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Đukanović je dodao da zajedništvo i solidarnost koje smo pokazali u borbi protiv pandemije ostaju nam najbolji putokaz za prevazilaženje svih izazova sa kojima se suočavamo, uključujući i posljedice trajuće pandemije, naročito na planu socio-ekonomskog oporavka.

Odgovornost lokalnih vlasti i disciplina koju su građani Tuzi demonstrirali s početka pandemije, ističe on, i danas mogu da budu primjer drugim lokalnim zajednicama u Crnoj Gori.

"Uvjeren sam da će kao i do sada, rukovodstvo Opštine imati proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih potencijala u cilju razvoja lokalne ekonomije, povratka na prethodne stope rasta, i poboljšanja kvaliteta života građana", navodi Đukanović u svojoj čestitki.

Bonus video: