Godišnjica od postojanja Društva dobrovoljnih davalaca krvi "Fap mašina"

Za godinu postojanja organizovali su dvije samostalne akcije dobrovoljnog davanja krvi, jednu humanitarnu utakmicu i učestvovali u organizaciji još dvije akcije dobrovoljnog davanja krvi

4536 pregleda 136 reakcija 1 komentar(a)
Grafit na Domu revolucije, Foto: Fap mašina
Grafit na Domu revolucije, Foto: Fap mašina

Spojili su dvije velike ljubavi – fudbal i klub „Čelik“ i humani rad i prošle godine osnovali Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Fap mašina“.

Godišnjicu rada proslavili su motivacionim grafitom na Domu revolucije.

"Grafit ima za cilj podizanje svijesti o dobrovoljnom davalaštvu krvi, i samom darivanju kao malom herojskom činu, pa zato na njemu stoji poruka 'Budi i ti nečiji heroj, daruj krv', uz obavještenje da se Odjeljenje za transfuziju krvi nalazi na 290 metara udaljenosti“, kazao je Mrdelja Čvorović, glavni krivac što „Fap mašina“ nije više poznata samo kao navijačka grupa FK „Čelik“, već i kao društvo dobrovoljnih davalaca krvi.

Za godinu postojanja organizovali su dvije samostalne akcije dobrovoljnog davanja krvi, jednu humanitarnu utakmicu i učestvovali u organizaciji još dvije akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Na Bedemu su, uz bend Punkreas, proslavili 20 godina postojanja navijačke grupe nekadašnjeg Fudbalskog kluba „Čelik“, čuvene „Fap mašina“, koja se nada povratku ugašenog kluba.

Bonus video: