SBbet za pomoć Nikšiću

Od početka svog poslovanja, najstarija kompanija za priređivanje igara na sreću SBbet posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornom poslovanju, osnažujući mlade talente, podržavajući zdravstveni i obrazovni sistem

57492 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBBet
Foto: SBBet

Kladionica SBbet odavno je poznata po tome da organizuje brojne humanitarne akcije, a naročito da srestva usmjerava za pomoć zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Tako je kladionica SBbet nastavila sa društveno odgovornim radom i donirala medicinsku opremu neophodnu za svakodnevno funkcionisnje specijalne bolnice za plućne bolesti “Dr Jovan Bulajić” - Brezovik u Nikšiću.

Uručeni su koncentratori za kiseonik kao i propratne maske.

Donaciju je u ime specijalne bolnice Brezovik primio direktor te ustanove Peđa Pejović kao i glavna medicinska sestra Slađana Soldo.

U ime bolnice zahvalio se na ovoj značajnoj donaciji koja im je neophodna u ovom trenutku.

Iz kladionice SBbet poručili su da su srećni kada god mogu da pomognu.

“Ovom donacijom želimo da se zahvalimo na predan i požrtvovan rad bolnice Brezovik kao i svih zdravstvenih radnika u Crnoj Gori”.

SBBet donacija Brezovik
foto: SBBet

Pored donacije bolnici Brezovik, odlučili smo se da pomognemo Opštinskoj Organizaciji Crvenog Krsta u Nikšiću sa donacijom u vidu novčanih sredstava koja će pomoći u daljem radu ove ustanove.

Donaciju je primio Goran Damjanović ispred ove ustanove.

SBBet donacija CK Nikšić
foto: SBBet

Iz SBbet-a su izjavili da im je veoma drago što su u mogućnosti da nastave saradnju sa Crvenim Krstom i pruže im podršku u njihovim izuzetnim naporima da pruže pomoć ljudima u Crnoj Gori, naročito u ovim teškim vremenima tokom pandemije Covid -19.

Ovo je još jedan od koraka u ciklusu pružanja pomoći sportske kladionice SBbet, kako su najavili čelnici ove kompanije, tu se neće zaustaviti. Ponosno su istakli da nastavljaju saradnju sa svima kojima je pomoć po bilo kom osnovu neophodna i kao da ova pandemija neće biti jača od naše zajednice. Poznato je da je za više od 24. godine postojanja sportska kladionica SBbet učestvovala u brojnim humanitarnim akcijama, a posebnu naklonost imaju u vidu donacija školskom i zdravstvenom sistemu Crne Gore.