URA odgovorila DPSu-: Ne branite vi državu i njene interese nego milijarde pokradene od građana, tone koakaina, cigareta

"Zlonamjerna tumačenja i huškanja na nemire od strane DPS-a i njegovih koalicionih partnera i konstatacije da je za nerede na Cetinju odgovoran potpredsjednik Vlade su neodgovorna i neistinita"

25357 pregleda 58 reakcija 49 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Građanski pokret URA poručio je Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da ona "ne brani državu niti njene interese nego svoje milijarde pokradene od građana, tone koakaina i cigareta i to pokušajem rušenja ustavnog poretka".

"Prestanite da manipulišite iskrenim osjećanjima i emocijama građana na Cetinju i širom Crne Gore gurajući ih u sukobe, nemire i kršenje zakona. Veljović je uhapšen. Zlonamjerna tumačenja i huškanja na nemire od strane DPS-a i njegovih koalicionih partnera i konstatacije da je za nerede na Cetinju odgovoran potpredsjednik Vlade su neodgovorna i neistinita", piše na Tviter nalogu GP URA.

Dodaju da su vinovnici nereda pojedinci i da očekuju da će biti procesuirani od nadležnih.

"Građanski pokret URA poziva sve strane na hitno smirivanje situacije i zajednički doprinos ka očuvanju javnog reda i mira", navode iz URA.

Bonus video: