Instalacije i rasvjeta renomiranih proizvođača na jednom mjestu

U Podgorici je otvoren novi salon instalacija i rasvjete u kome se mogu pronaći sve vrste instalacija renomiranih svjetskih proizvodjača na jednom mjestu. Radi se o modernom salonu u kome će svi klijenti naći savremena i kvalitetna rješenja za osvjetljenje enterijera i eksterijera, kao i sve što je potrebno za instalacije jake i slabe struje, vodovoda i kanalizacije i termotehnike.

61510 pregleda 0 komentar(a)
Novi Volvox, Foto: Volvox
Novi Volvox, Foto: Volvox

Salon instalacija i rasvjete otvoren je u ulici Vojislavljevića br. 81 u Podgorici (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo) čime je Novi Volvox, uz poznati salon keramike, sanitarija, stolarije, građevinskog i fasadnog materijala, kompletirao svoju ponudu namijenjenu građanima, privrednim društvima i investitorima.

U ponudi salona nalaze se renomirani brendovi najpoznatijih svjetskih proizvodjača opreme za instalacije, rasvjetu i smart sisteme koje je Novi Volvox pažljivo birao i čije proizvode neizostavno treba birati prilikom sređivanja stana, gradnje kuće ili poslovnih prostora.

Osim prodajnog dijela, u salonu je izdvojen “showroom” u kom građani, projektanti i arhitekte, uz pomoć specijalizovanog konsultanta za osvjetljenje, galanteriju i smart sisteme, mogu dobiti informaciju kako realizovati i najzahtjevnije planove za sređivanje svog enterijera i kako da svoj postojeći prostor učine energetski efikasnim.

Radno vrijeme salona je svakog radnog dana od 7 do 17 časova i subotom od 7 do 15 časova.

Dobrodošli u Novi Volvox - novi salon instalacija i rasvjete!