Možda nebo zna

Od čega zavisi život? Od čega zavisi sreća? Kolika je sloboda izbora u onome što nam se dešava? Ko je pravi gospodar igre, slučaj ili sudbina?

31310 pregleda 0 komentar(a)
Gijom Muso - Možda nebo zna, Foto: Vijesti online
Gijom Muso - Možda nebo zna, Foto: Vijesti online

Jedne hladne zimske večeri, Žilijet, mlada Francuskinja koja mašta da postane glumica i Sem, uspješni njujorški pedijatar, sreću se u srcu Brodveja i zaljubljuju na prvi pogled.

Ljubavna magija, međutim, počinje lažima: iz straha da ga ne razočara, Žilijet se predstavlja kao advokat, a Sem se, skrhan nakon samoubistva svoje žene, iz straha od ponovnog vezivanja, pretvara da je oženjen.

Gojim Muso - Možda nebo zna
foto: Vijesti online

Njih dvoje će provesti strastven i nezaboravan vikend. Ali Žilijet mora da se vrati u Pariz. Paralisani strahom od ljubavi, oni će se rastati na aerodromu a da jedno drugom nisu priznali šta osjećaju. Avion kojim ona odlazi, srušiće se ubrzo po polijetanju.

Ali njihova priča se ovdje ne završava…

Gojim Muso - Možda nebo zna
foto: Vijesti online

Ovo je ljubavni i fantastični roman sa elementima policijskog romana, pun snažnih emocija, napetosti, neočekivanih preokreta, potraga, preispitivanja i borbe sa sopstvenim slabostima i strahovima gdje se izgleda snagom ljubavi ipak može promijeniti sudbina.

U prodaji od Utorka, 14. Septembra po cijeni od 4.99 €

Bonus video: