danas i sjutra 20 odsto popusta i pokloni za sve kupce

Aroma market u naselju Stara Varoš u novom ruhu – danas i sjutra 20 odsto popusta na kompletan asortiman

Osim cjenovnih povoljnosti i akcija na veliki broj proizvoda, u naredna tri dana sve kupce očekuju i mnoga druga iznenađenja i pokloni

40924 pregleda 33 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Aroma
Foto: Aroma

Kompanija „Domaća trgovina“ nastavlja sa modernizacijom svoje prodajne mreže, pa je tako danas otvoren renovirani AROMA market na površini od 900 metara kvadratnih, u podgoričkom naselju Stara Varoš (kod Sahat-kule).

Za sve potrošače koji danas i sjutra obave kupovinu obezbijeđeni su pokloni i popust od 20 odsto na kompletan asortiman.

Aroma PR
foto: Aroma

„Market je u cjelosti renoviran i opremljen sa savremenom rashladnom opremom za svježe kategorije poput voća i povrća, mesa, gotovih jela kao i samouslužnim vitrinama za peciva i hljebove iz AROMINE pekare. Novina je da ćemo svaki dan imati specijalni popust od 30 odsto na odabrane hljebove i peciva. Potrošači očekuju od nas visoke standarde tako da nam je to primarni cilj, i zato konstantno radimo na poboljšanju usluge, ambijenta i asortiman. Želimo da naglasimo da samo u našim marketima mogu se naći kvalitetni italijanski proizvodi robne market Conad, a tu je i naš domaći brend Montella. I zato pozivamo sve potrošače da posjete naš renovirani AROMA market kod Sahat-kule i uživaju u ugodnoj kupovini te iskoriste popuste koje smo im obezbijedili“ – saopštili su iz kompanije.

Aroma PR
foto: Aroma

Osim cjenovnih povoljnosti i akcija na veliki broj proizvoda, u naredna tri dana sve kupce očekuju i mnoga druga iznenađenja, pokloni, a više informacija o tome može se naći ovdje.

Radno vrijeme marketa biće svakog radnog dana od 7 do 23h.

Vaše mjesto sjajne kupovine!

AROMA, sve za tebe!

Preporučujemo za Vas