Kvir Montenegro: Deveti Montenegro Prajd 16. oktobra u Podgorici

Iz organizacije Kvir Montenegro su saopštili da će program Povorke i svi detalji u vezi sa programom biti saopšteni naknadno

14334 pregleda 619 reakcija 26 komentar(a)
Sa jednog od prethodnih Prajdova, Foto: Boris Pejović
Sa jednog od prethodnih Prajdova, Foto: Boris Pejović

Deveta Povorka ponosa LGBTIQ osoba Montenegro Prajd biće održana u subotu, 16. oktobra u Podgorici, saopšteno je danas iz organizacije Kvir Montenegro, prenosi PR Centar.

Iz organizacije Kvir Montenegro su kazali da je "Organizacioni odbor, koji i ove godine broji veliki broj LBTIQ osoba, formiran u junu ove godine, kao i da već više od tri mjeseca aktivno radi na pripremi devetog Montenegro prajda i pratećeg programa".

"Osim same šetnje tokom Povorke ponosa, organizovane u mjeri mogućeg u skladu sa trenutnom situacijom na prevenciji COVID-19 epidemije, program Povorke obilježiće i Nedjelja ponosa LGBTIQ osoba tokom koje će biti organizovan niz kulturnih i umjetničkih programa i sadržaja za sve građane/ke, kao i samu LGBTIQ zajednicu", navodi se u saopštenju.

Iz organizacije Kvir Montenegro su saopštili da će program Povorke i svi detalji u vezi sa programom biti saopšteni naknadno.

Bonus video: