Nikšić: Andrea, Olivera i Đorđije dobitnici studentske nagrade

"Znam da će Nikšić iznjedriti još mnoge talente, mnoge velikane u svim oblastima života i da će, kao i do sada, Nikšić to znati da cijeni, prepozna i nagradi“, kazala je u ime nagrađenih Andrea Jovović.

9777 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Na svečanoj sjednici Skupštine opštine (SO) Nikšić uručene su nagrade najboljim studentima.

Kako je kazao predsjednik žirija, Miroslav Doderović, od sedam prijavljenih kandidata nagradu je dobilo njih troje koji su najbolji predstavnici akademskog i naučnog života Crne Gore - Andrea Jovović, diplomirana studentkinja Medicinskog fakulteta u Podgorici (9,69), Olivera Mirković, diplomirana studentkinja Integrisanih studija Arhitektonskog fakulteta u Podgorici (9,64), i Đorđije Baletić, diplomirani magistar farmacije na Univerzitetu u Bijeljini (9,80).

Dobitnici nagrade Niksic
foto: Svetlana Mandić

“Posebna je čast i privilegija kad afirmacija za vaš dosadašnji rad i trud dolazi iz grada u kom ste napravili prve životne, a i akademske korake. Znam da je Nikšić kroz istoriju iznjedrio mnoge važne datume, događaje i važne ljude. Znam da će Nikšić iznjedriti još mnoge talente, mnoge velikane u svim oblastima života i da će, kao i do sada, Nikšić to znati da cijeni, prepozna i nagradi“, kazala je u ime nagrađenih Andrea Jovović.

Nagrade je uručio predsjednik opštine Nikšić, Marko Kovačević.

Bonus video: