Šest kompanija zainteresovano za gradnju višenamjenskog objekta na Zlatici

U okviru višenamjenskog objekta će se nalaziti pošta, apoteka, prostorije za klub penzionera, prostorije za udruženja građana
0 komentar(a)
dom na Zlatici, Foto: Podgorica.me
dom na Zlatici, Foto: Podgorica.me
Ažurirano: 10.11.2017. 12:51h

Šest kompanija zainteresovano je za izgradnju višenamjenskog doma na Zlatici, u koji bi trebalo da bude uloženo 470.000 eura.

Agencija za izgradnju i razvoj i Podgorice je 18. oktobra raspisala tender za odabir najpovoljnijeg ponuđača za izgradnju višenamjenskog doma na Zlatici.

“Planom javnih nabavki u budžetu Glavnog grada za 2017. godinu predviđeno je 200.000 eura za realizaciju ovog projekta, dok će preostalih 270.000 eura biti alocirano budžetom za 2018. godinu. Izrada tenderske dokumentacije finansirana je iz donacije”, saopšteno je iz PG biroa.

U okviru višenamjenskog objekta će se nalaziti pošta, apoteka, prostorije za klub penzionera, prostorije za udruženja građana.

“Dom zdravlja će obezbjeđivati primarnu zdravstvenu zaštitu za 15 hiljada građana, u sklopu kojeg će biti prostorije za izabranog ljekara za odrasle i djecu, patronaža, savjetovalište, ginekologija, laboratorija i ostale prateće prostorije”, saopšteno je iz PG biroa.

Prema planu, u predviđenom objektu će raditi šest izabranih ljekara za odrasle, dva izabrana doktora za djecu, ginekolog, a planirano je da u sklopu tog objekta budu i služba za uzorkovanje laboratorijskih analiza, patronaža i državna apoteka.

Bonus video: