Prenos ustoličenja na Parlamentarnom kanalu

Iz Skupštine je povodom pokretanja Parlamentarnog kanala , koji je sa radom počeo 25. marta, najavljeno da će se na njemu, osim sjednica Skupštine moći uživo i u repriznim terminima pratiti i sjednice odbora Skupštine Crne Gore

16878 pregleda 779 reakcija 57 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Prenosi ceremoniju ustoličenja episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija Javni servis prenosi na Parlamentarnom kanalu.

Ustoličenje prenosi urednik radija Svetigora, pop Nikola Pejović, a iz ugla ekrana uklonjen je znak kanala.

Iz Skupštine je povodom pokretanja Parlamentarnog kanala , koji je sa radom počeo 25. marta, najavljeno da će se na njemu, osim sjednica Skupštine moći uživo i u repriznim terminima pratiti i sjednice odbora Skupštine Crne Gore.

Tada je najavljeno da će nakon pilot projekta, biti osmišljena i programska šema, koja će sadržati najnovije vijesti iz Skupštine, kviz o parlamentu i parlamentarizmu, kao i druge edukativno-kulturne sadržaje.

Prenošenje ustoličenja na Parlamentarnom kanalu na Tviteru je komentarisao i poslanik SDP-a Raško Konjević.

"Pošto ne zasijeda Skupština mjesecima, onda se mora "ubaciti" po neki crkveni događaj. Logična odluka uredništva RTCG. Duh novog vremena. E sad kakve to veze ima sa transparentnošću Skupštine, ko će ga znati", napisao je Konjević.

Tim povodom na Tviteru se oglasio i predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević.

- Uvaženi gledaoci, pomaže Bog, kaže komentator na Parlamentarnom kanalu RTCG-a. „Parlamentarni kanal je jedan od najznačajnijih projekata… sa ciljem postizanja transparentnosti rada Skupštine. Prenosiće sjednice plenarnih zasijedanja, ali i sjednice skupštinskih tijela“, kazao je Bečić - podsjetio je Konjević na Tviteru na riječi predsjednika crnogorskog parlamenta.

Bonus video: