Po hiljadu eura najboljim radnicima Rudnika uglja

Pozdravljajući nagrađene radnike Lekić je kazao da je ova nagrada skromno priznanje njihovom radu, ali i potvrda njihovih profesionalnih i ljudskih kvaliteta.

6747 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Goran Malidžan
Foto: Goran Malidžan

Povodom Dana rudara Crne Gore, predsjednik Odbora direktora i izvršni direktor Rudnika uglja u Pljevljima Dušan Janjušević i Milan Lekić uručili su plakete i novčane nagrade najboljim radnicima između dva praznika .

Plaketu i po hiljadu eura dobili su: Milko Šundić – rukovalac bagera, Dojčilo Malidžan – rukovalac dampera, Željko Mentović – rukovalac buldožera Božidar Ćaćić – autodizaličar, Ivan Babić – rukovalac utovarivača.

Svi oni imaju preko trideset godina rada u Rudniku uglja.

Za posebno isticanje u obavljanju poslova sa po 500 eura nagrađeni su: Vitomir Ostojić – rukovalac buldozera, VukomirLisičić – poslovođa, RadojeZuković – poslovođa na eksploataciji uglja.

Pozdravljajući nagrađene radnike Lekić je kazao da je ova nagrada skromno priznanje njihovom radu, ali i potvrda njihovih profesionalnih i ljudskih kvaliteta.

"Poštovane kolege, posebna mi je čast izadovoljstvo što sam imao priliku da vam uručim nagrade kao najboljim radnicima u našoj kompaniji. Ova nagrada je priznanje vašem radu, ali i svojevrsna potvrda vaših profesionalnih i ljudskih kvaliteta. Uspjeliste u jednoj veoma teškoj konkurenciji da na ovaj način bude vrednovan vaš trud i vaša marljivosti i to je nešto čime bi trebalo da se ponosite", poručio je Lekić.

Nagrađeni radnici, naglasio je Lekić izabrani su na osnovu predloga njihovih pretpostavljenih .

"To je ono što je veoma bitno iz više razloga, a pogotovo zbog činjenice što su vaš rad i uzorna posvećenost poslovnim obavezama primijećeni od cijelokupnog menadžmenta i sve to, ponoviću, u jednoj zaista jakoj konkurenciji", saopštio je Lekić.

Dodao je da Rudnik uglja velika kompanija, a da je posao koji obavljaju nagrađeni radnici izuzetno težak, a da je nagrada, samo jedan skromni doprinos i znak pažnje za njihov trud.

Bonus video: