I Podgorica dobila Terminal pub Hemingway

Moderno opremljen na skoro 200 kvadrata Terminal pub može da primi oko 400 posjetilaca, a za moderan enterijer je bio zadužen Miloš Stanković iz Beograda
715 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.11.2017. 08:29h

U ekskluzivnom dijelu Podgorice, u City kvartu sinoć je zvanično otvoren Terminal pub Hemingway.

Moderno opremljen na skoro 200 kvadrata Terminal pub može da primi oko 400 posjetilaca.

Za uređenje ovog modernog enterijera je bio zadužen Miloš Stanković iz Beograda.

Otvaranje ovog lokala obilježila je i svirka frontmena legendarnog niškog sastava "Galija" Nebojše Milosavljevića koji je uz gitaru publiku dobro podsjetio na stare i nove hitove ovog sastava.

No, ovaj koncert neće biti jedini, već će se u Terminal pubu Hemingway svirke dešavati svakog vikenda, a za dobar provod biće zaduženi muzičari kako sa prostora Crne Gore, tako i iz regiona.

U sklopu objekta imaju terminale, a glavni adut Terminal puba biće cijene pića koje su do 40 odsto niže nego u ostalim podgoričkim lokalima.

Tako će cijena piva biti manja od jednog eura, dok kuvanu kafu koju služe iz bakarne džezve ljubitelji ovog napitka mogu popiti za manje od 50 centi.

Pivske čase će se hladiti u posebnim vitrinama, a prijatelji lokala su Bazara kafa i Nikšićko pivo.

Terminal pubovi već postoje u Nikšiću i Budvi, a nakon Podgorice, lanac ovog kafea će se proširiti i na ostale crnogorske gradove.

Za sve one koji su propustili sinoćnje otvaranje, biće organizovana repriza sjajnog provoda i to večeras, a za dobru atmosferu biti zadužen Neša Galija.

Ulaz je slobodan.

(PROMO)

Galerija