Abazović: Ulaganje u kulturu dugoročna investicija

Potpredsjednik Vlade pozvao je građane Podgorice i Crne Gore da jedan dio svog slobodnog vremena posvete sajmu knjiga u glavnom gradu

5819 pregleda 7 komentar(a)
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore

Crna Gora mora da uloži više u kulturno uzdignuće svog stanovništva, jer su to dugoročne investicije koje utiču na kvalitetnu promjenu svijesti i uzdizanje cijele države u svim mogućim sektorima, naveo je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović prilikom posjete Međunarodnom sajmu knjiga i obrazovanja u Podgorici.

Abazović je, kako je saopšteno iz kabineta vicepremijera, zajedno sa direktorom Međunarodnog sajma knjiga i izdavačke kuće Nova knjiga Predragom Uljarevićem, obišao štandove i razgovarao sa predstavnicima institucija koji su se ove godine predstavile na sajmu.

Potpredsjednik Vlade pozvao je građane Podgorice i Crne Gore da jedan dio svog slobodnog vremena posvete sajmu knjiga u glavnom gradu, izražavajući uvjerenje da će na njih ostaviti dobar utisak.

„Oduševljen sam i izražavam svoju veliku zahvalnost organizatorima Sajma. Znam da je prošle godine zbog situacije sa Kovidom moralo da se odloži. Vraćamo se dobrim knjigama. Mnogo dobrih vibracija na sajmu, mnogo djece i pozitivne energije. Sa moje strane velika pohvala i ja sam vrlo radostan što sam imao priliku da obiđem sajam“, zaključio je Abazović.

Bonus video: