Fajzera ima dovoljno, ne treba zakazivanje

"Uz napomenu da se Fajzerova vakcina može primiti isključivo ovdje, u univerzitetskoj dvorani i bez takazivanja. Naše građane često buni i radno vrijeme vakcinalnih punktova. Konkretno ovaj radi svakodnevno, od osam do 20 sati pa Fajzerove vakcine mogu primiti u tom periodu bez zakazivanja", rekla je Gardašević

4659 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fajzer vakcina u Podgorici ima dovoljno, a građani glavnog grada nijesu u obavezi da zakazuju vakcinaciju tim cjepivom, saopštila je sestra na imunizaciji vakcinalnog punkta Univerzitetski centar Maja Gardašević, prenosi portal RTCG.

Ona je u Jutarnjem programu TVCG pojasnila da su Podgoričanima na raspolaganju tri vakcine - Sinofarm, AstraZeneka i Fajzer.

"Uz napomenu da se Fajzerova vakcina može primiti isključivo ovdje, u univerzitetskoj dvorani i bez takazivanja. Naše građane često buni i radno vrijeme vakcinalnih punktova. Konkretno ovaj radi svakodnevno, od osam do 20 sati pa Fajzerove vakcine mogu primiti u tom periodu bez zakazivanja", rekla je Gardašević.

Ističe i da Fajzer vakcina ima dovoljno, te podsjeća da one dolaze na nedjeljnom nivou u određenim kontingentima.

Gardašević napominje da se građani Podgorice mogu vakcinisati na tri punkta, nakon što je zatvoren punkt u Muzičkom centru.

"Sada su otvoreni punktovi univerzitetske dvorane, imamo drugi punkt u Delta sitiju, i treći u centru Podgorice, u Vojno-medicinskom centru, preko puta stadiona", rekla je Gardašević.

Gužvi, ističe, nema, te da u svakoj smjeni imaju po dva ljekara i do šest sestara po smjeni.

Bonus video: