Završeno uređenje objekta MZ "Masline" i temeljna rekonstrukcija dječijeg igrališta

"Gradsko preduzeće Zelenilo izvršilo je temeljnu rekonstrukciju dječijeg igrališta, čime su i naši najmlađi sugrađani dobili sadržaje na otvorenom"

3437 pregleda 1 komentar(a)
Masline, Foto: PG Biro
Masline, Foto: PG Biro

Agencija za stanovanje i gradsko Zelenilo su u proteklom periodu završili radove na uređenju objekta MZ “Masline” i rekonstrukciji dječijeg igrališta, navode iz PG Biro-a.

Prema njihovim riječima, pored uređenja samog objekta i dječijeg igrališta, stanovnici ovog dijela grada dobili su i nove sadržaje poput stolova za šah i stoni tenis.

Ističu da je objekat Mjesne zajednice u potpunosti adaptiran, urađeni su trotoari i betonski platoi, a postavljena je i nova ograda.

Iz PG Biro-a pojašnjavaju da je na bezbjednoj podlozi od tartana ugrađen dječiji mobilijar, dok je prostor uz staze opremljen parkovskim mobilijarom.

Kako bi ambijent bio još prijatniji, kako se dalje navodi, zasađene su 22 odrasle sadnice drveća, a na slobodnim površinama formiran je travnjak.

"Na ovom prostoru, koji je do nedavno bio neuređen, sada građani Maslina mogu provoditi kvalitetno vrijeme i uživati u različitim aktivnostima", kazali su.

Bonus video: