ove godine putem virtuelne platforme

NTO na Međunarodnom sajmu turizma u Parizu: Predstavili turističku ponudu Crne Gore i aktuelne aranžmane

“Sajam, koji traje do petka, predstavlja odličnu platformu za uspostavljanje novih i održavanje poslovnih kontakata sa turoperatorima i ugovaranje poslova za narednu godinu”

1130 pregleda 0 komentar(a)
NTO, Foto: NTO
NTO, Foto: NTO

Nacionalna turistička organizacija (NTO), u okviru promotivnih aktivnosti na emitivnom tržištu Francuske, učestvuje putem virtuelne platforme na Međunarodnom sajmu turizma, IFTM Top Resa, koji se ove godine održava u hibridnom obliku u Parizu.

Iz NTO-a je saopšteno da je riječ o jednom od najznačajnijih B2B sajmova na teritoriji Francuske koji je ove godine okupio 200 destinacija i preko 34 hiljade profesionalaca iz oblasti turizma.

“Sajam, koji traje do petka, predstavlja odličnu platformu za uspostavljanje novih i održavanje poslovnih kontakata sa turoperatorima i ugovaranje poslova za narednu godinu”, navodi se u saopštenju.

Tokom prva dva dana sajma predstavnici NTO-a su održali sastanke sa turoperatorima i predstavnicima renomiranih medija iz Francuske i tom prilikom su ih upoznali sa turističkom ponudom Crne Gore i aktuelnim aranžmanima.

“Francuzi su poznati kao vrlo znatiželjni turisti, neki od najčešćih motiva za putovanje u Crnu Goru jeste boravak i aktivnosti u prirodi, upoznavanje i razgledanje kulturnih znamenitosti kao i gastronomska ponuda”, rekli su iz NTO-a.

U okviru sajma, u oficijelnom časopisu IFTM Daily, objavljen je članak o Crnoj Gori i kampanji U društvu prirode, koja ima za cilj da zainteresuje turiste za prirodne ljepote Crne Gore i da ukaže na ponudu koju kao destinacija imamo u oblasti ruralnog i aktivnog turizma.

Članak je dostupan na linku https://iftmdaily.com/daily/partez-a-la-decouverte-de-la-nature-partez-a-la-decouverte-de-vous-meme-au-montenegro/.

Pored NTO-a, u online izdanju sajma takođe učestvuje i lokalna Turistička organizacija Budve.

Nakon nastupa na sajmu, NTO će u saradnji sa partnerima organizovati studijsko putovanje u Crnu Goru za najznačajnije francuske turoperatore koji još nemaju Crnu Goru u ponudi.

„Na taj način, turoperatori će imati priliku da neposredno upoznaju destinaciju i ostvare kontakt sa predstavnicima crnogorske turističke privrede kako bi donijeli krajnju odluku o uključivanju Crne Gore u svojim programima“, zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas