Begović: Uvezanost Uprave sa sport i mlade sa lokalnim samoupravama mora biti na visokom nivou

Begović je pojasnio kako mora postojati otvorenost sa obije strane i da je tim povodom i održao sastanak "sa čelnim ljudima dvije crnogorske opštine i moram istaći da sam za sada zadovoljan tokom kojim idu sastanci"

2085 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka  Begović-Kovačević, Foto: Uprava za sport i mlade
Sa sastanka Begović-Kovačević, Foto: Uprava za sport i mlade

"Uvezanost Uprave za sport i mlade sa lokalnim samoupravama mora biti na visokom nivou ukoliko želimo da stvaramo brze, efikasne i konkretne promjene u korist sportista i omladine širom Crne Gore", kazao je Marko Begović, vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade.

Kako se navodi u saopštenju, Begović je danas ugostio predsjednike opština Nikšić i Budva - Marka Kovačevića i Marka Carevića.

Iz Uprave za sport i mlade dodaju da su gosti Begovića bili i sekretar Sekretarijata za sport u Nikšiću, Dejan Ivanović i Kovačevićev šef kabineta, Marko Perućica.

Begović je pojasnio kako mora postojati otvorenost sa obije strane i da je tim povodom i održao sastanak "sa čelnim ljudima dvije crnogorske opštine i moram istaći da sam za sada zadovoljan tokom kojim idu sastanci".

"Da bi javnost bila upućena u to što podrazumijevam pod neophodnom uvezanošću institucije na čijem sam čelu i opština u Crnoj Gori, daću vam primjer koji je vrlo konkretan – projekti sportske infrastrukture i omladinskih servisa koji se realizuju širom naše države, uz pokroviteljstvo Uprave za sport i mlade, a koji predstavljaju ogromnu pomoć sportistima i omladini Crne Gore, ne mogu biti uspješno sprovedeni bez potpore lokalnih samouprava", objašnjava Begović.

On je kazao da je ovo samo jedan od primjera.

"Dakle želim da se konačno osvijestimo i krenemo da zajedno radimo na prosperitetu naše države, korak po korak ", zaključuje Begović.

Bonus video: