Počinju radovi na sanaciji trotoarskih površina u centru grada

"Radovi će, u zavisnosti od vremenskih uslova, trajati najmanje 15 radnih dana. Tokom izvođenja radova, a imajući u vidu da je riječ o ulici sa većom frekvencijom saobraćaja i pješaka, naše sugrađane molimo za strpljenje i dodatan oprez"

1956 pregleda 3 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Ekipe gradskog preduzeća „Putevi“ d.o.o. sjutra će započeti pripremne i betonske radove na sanaciji trotoarskih površina u Ulici Novaka Miloševa, navodi se u saopštenju PG Biro-a.

Kako su pojasnili uređenje centra grada jedan je od prioriteta gradske uprave, a do sada su u tom smislu kako dodaju pokrenuti i realizovani brojni projekti.

"Govoreći o planovima za perid koji slijedi, gradonačelnik dr Ivan Vuković nedavno je najavio i sanaciju trotoarskih površina u centru grada, koji se već dugo vremana nalaze u nezadovoljavajućem stanju", kazali su.

Dodaju kako je riječ o potezu od raskrsnice sa Ulicom Slobode do raskrsnice sa Ulicom Balšića na dužini od oko 255m.

Prema njihovim riječima izvodiće se radovi koji obuhvataju rezanje, rušenje i uklanjanje postojećih ivičnjaka, raskopavanje postojećih trotoara, tamponiranje, valjanje tampona u slojevima, ugradnju novih ivičnjaka, šalovanje i betoniranje novih trotoarskih površina od oko 1.060m².

"Radovi će, u zavisnosti od vremenskih uslova, trajati najmanje 15 radnih dana. Tokom izvođenja radova, a imajući u vidu da je riječ o ulici sa većom frekvencijom saobraćaja i pješaka, naše sugrađane molimo za strpljenje i dodatan oprez", ističu.

Bonus video: