Uručena donacija Bolnici "Danilo I"

Doktorka Sonja Radoičić kazala je da donacija dobro dođe ali to, kako smatra, ne treba da bude predizborna priča "nego jedan kontinuitet što političkih stranaka, što svih stranaka, organizacija državnih ili nedržavnih"
179 pregleda 2 komentar(a)
donacija Bolnica Danilo I, Foto: PR Centar
donacija Bolnica Danilo I, Foto: PR Centar
Ažurirano: 08.11.2017. 16:48h

Nosilac liste “Za novi život Cetinja - Pozitivna Crna Gora” doktor Mihailo Babović uručio je donaciju Bolnici "Danilo I", koja će, kako je saopštio, doprinijeti poboljšanju zdravstvene zaštite ljekara i osoblja u operacionom bloku te zdravstvene ustanove.

On je, nakon uručenja donacije, kazao da čitavo crnogorsko zdravstvo kreće iz Cetinja, i sve ono što se dešavalo u zdravstvenom sistemu kroz decenije i vjekove je, kako je naveo, kretalo iz tog grada "i treba da mu se vrati".

"Upravo, ovih 35 pari klompi koje danas doniramo itekako poboljšava zdravstvenu zaštitu ovog sistema, naročito operacionog bloka svih ljekara i osoblja koje gravitira u operacionom bloku", istakao je Babović.

On je rekao da se nada da će mnogi drugi krenuti ovim primjerom, "jer nikada ne smijemo zaboraviti solidarnost zahvaljujući kojoj smo opstali vjekovima na ovim prostorima".

Doktorka Sonja Radoičić kazala je da donacija dobro dođe ali to, kako smatra, ne treba da bude predizborna priča "nego jedan kontinuitet što političkih stranaka, što svih stranaka, organizacija državnih ili nedržavnih".

"Mislim da zdravstvo i prosvjeta treba da obiluju ovakvim donacijama“, istakla je Radoičić.

Bonus video: