Digitalna transformacija jedan od prioriteta Vlade

“Potvrđujemo zajedničku ideju o budućnosti Evropske unije, a sa našim partnerima iz regiona i EU dijelimo posvećenost zajedničkom napretku, u svim područjima, koja će život naših građana učiniti boljim”, navodi se u objavi na Tviter nalogu Vlade

7086 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Tviter/Vlada Crne Gore
Foto: Tviter/Vlada Crne Gore

Digitalna transformacija jedan je od strateških prioriteta Vlade na čijem čelu je premijer Zdravko Krivokapić.

To je saopšteno iz Vlade, navodeći da su ponosni što će Crna Gora od sjutra biti domaćin najvećeg događaja digitalne transformacije u regionu.

“Potvrđujemo zajedničku ideju o budućnosti Evropske unije, a sa našim partnerima iz regiona i EU dijelimo posvećenost zajedničkom napretku, u svim područjima, koja će život naših građana učiniti boljim”, navodi se u objavi na Tviter nalogu Vlade.

U objavi se dodaje da će Krivokapić i evropski komesar za susjedstvo i proširenje Oliver Varhelji u srijedu učestvovati na sastanku visokih zvaničnika.

“Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić se uključuje u vođenje Tviter naloga Vlade i u naredna tri dana nas informiše o dešavanjima i zaključcima IV WBDS, na kojem se udružuju snage šest ekonomija Zapadnog Balkana”, navodi se u objavi.

Digitalni samit ekonomija Zapadnog Balkana, koji organizuje crnogorsko Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija, počeće sjutra i trajaće do srijede.

Bonus video: