Dogovoreno otvaranje omladinskog centra u Gusinju

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport sa predsjednicom Opštine Gusinje razgovarao o značaju sjeverne regije za razvoj sporta i omladine

2680 pregleda 77 reakcija 0 komentar(a)
Begović i Čekić, Foto: Uprava za sport i mlade
Begović i Čekić, Foto: Uprava za sport i mlade

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade Marko Begović održao je sastanak sa predsjednicom Opštine Gusinje Anelom Čekić, na kojem je dogovoreno otvaranje omladinskog centra u toj opštini, kao i kreiranje savremenih sadržaja za tamošnju omladinsku populaciju.

Iz Uprave je saopšteno da je tema sastanka bio značaj sjeverne regije za razvoj sporta i omladine, kao i eventualna mogućnost podrške Uprave za sport i mlade toj regiji, u dijelu koji predstavlja domen kompetencija navedene institucije.

"Sjeverna regija Crne Gore nosi naročito sportsko bogatstvo koje zaslužuje da bude vrednovano na pravi način. Kako mladima, tako i sportistima u istaknutoj regiji dugujemo da budu predstavljeni na mnogo bolji način nego što su do sada bili. Hoću da znaju da su vrata resora na čijem sam čelu uvijek otvorena za njih, te da ću se potruditi da budu kontinuirano zadovoljni odnosom Uprave ka njima. Upravo iz tog razloga sam i pozvao gospođu Čekić, da istaknem raspoloživost Uprave omladini i sportistima opštine Gusinje", kazao je Begović.

Bonus video: