(VIDEO) Da li ste se prijavili na neku od 30 pozicija? Započnite karijeru u Vijestima!

Program je namijenjen svim diplomiranim visokoškolcima koji nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje.

480743 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online

I ove godine portal, televizija i nezavisni dnevnik Vijesti otvaraju vrata visokoškolcima bez radnog iskustva kroz Vladin Program stručnog osposobljavanja.

Novoj generaciji pripravnika biće na raspolaganju 30 pozicija u različitim organizacionim departmanima naših medija.

Redakcije televizije, novine i portala otvorene su za novinare, reportere i administratore komentara sa sljedećih studijskih programa: Novinarstvo, Medijske studije i novinarstvo, Crnogorski jezik i književnost, Srpski jezik i južnoslovenske književnosti, Filozofija, Ekonomija, Politikologija, Međunarodni odnosi.

U sektoru produkcije, realizacije i promocije tv programa svoje mjesto mogu pronaći studenti Audio vizuelne produkcije, Produkcije, Informacionih tehnologija, Primijenjenog računarstva, Grafičkog dizajna, Marketing menadžmenta, Medijskih studija i novinarstva, dok za pozicije u sektoru digitalnog razvoja mogu aplicirati studenti Komunikologije i medija i Audio vizuelne produkcije.

Ukoliko preferirate da o aktuelnim društveno političkim temama izvještavate ispred objektiva kamera, opredijelite se za neku od pozicija u redakcijama informativnog i jutarnjeg programa Televizije Vijesti, a ako se ipak radije odlučujete za pisanu riječ, čekaju vas redakcije novine i portala Vijesti.

Kroz Program stručnog osposobljavanja u Vijestima je tokom proteklih godina svoje prve profesionalne korake napravilo na desetine mladih visokoškolaca. Neki od njih i danas su dio našeg tima, čime dokazuju da se posvećenost i trud isplate, te da je razvoj karijere u Vijestima moguć i nakon devetomjesečne prakse. Među njima su brojni novinari, reporteri, menadžeri društvenih mreža, marketing menadžeri, it tehničari, grafički dizajneri.

Mogućnost za prve karijerne korake u Vijestima otvorena je za sve visokoškolce bez radnog iskustva koji sebe u budućnosti vide i kao administratore komentara na našem portalu, koordinatore promocije televizijskog programa, realizatore programa, grafičke dizajnere, video producente, montažere, menadžere društvenih mreža, asistente na razvojnim projektima.

Prijave su otvorene od 20. oktobra do 20. novembra i podnose se elektronski na linku OVDJE

Program je namijenjen svim diplomiranim visokoškolcima koji nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje. Stručno osposobljavanje traje devet mjeseci i priznaje se kao radno iskustvo u trajanju od godinu dana.

Za sve dodatne informacije, zainteresovani visokoškolci, mogu kontaktirati sa našom službom za ljudske resurse putem mejlova karijera@vijesti.me i bojana.tomic@vijesti.me

Bonus video: