Dani Tivta u Skoplju: Promovišu turističku ponudu

uristička organizacija Tivta će predstaviti i program dočeka Nove godine u Tivtu
0 komentar(a)
KUD Boka, Foto: Siniša Luković
KUD Boka, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 08.11.2017. 13:37h

Ambasada Crne Gore u Makedoniji u saradnji sa Opštinom i Turističkom organizacijom Tivta organizuje manifestaciju „Dani Tivta u Skoplju“, u petak 10. novembra.

Manifestacija ima za cilj predstavljanje Tivta, njegove turističke i kulturne ponude, privrednih potencijala, ali i promovisanje crnogorske turističke ponude uopšte.

Za sve građane Skoplja, Tivćani će prirediti svečani defile u centru grada. U njemu će učestvovati mažoretke Modnog kluba „Modest“, članovi Kulturno-umjetničkog društva „Boka“ i članovi nevladinog udruženja „Maškarada“. U centru Skoplja biće postavljen štand TO Tivta sa promotivnim materijalom, kao i štand sa autentičnim rukotvorinama Ateljea „Slaby“.

Turistička organizacija Tivta će između ostalog predstaviti i program dočeka Nove godine u Tivtu.

U sklopu manifestacije „Dani Tivta u Skoplju“, biće organizovan „Biznis forum“ u Privrednoj komori Makedonije, na kojem će biti omogućena interakcija privrednika dva grada. Biznis forum će otvoriti predsjednica opštine Tivat prof.dr Snežana Matijević i operativni direktor Privredne komore Makedonije Elena Milevska-Štrbevska.

U Skoplju će se prezentovati kompanije: Adriatic Marinas – projekat Porto Montenegro i Luštica Development – projekat Luštica Bay, Riana Montenegro Holdings, kao i tivatski hoteli sa najvišim brojem zvjezdica: „Regent Porto Montenegro“, „Franca“, „Magnolija“ i „Pine“. U večernjim satima uslijediće kulturno-zabavni program „Crnogorsko veče“.

U programu će učestvovati mažoretke Modnog kluba „Modest“, klapa „Belleze“, KUD „Boka“, solistkinja Dora Štampić i NVU „Maškarada“ sa svojim performansom „Tivatska vlastela“.

Bonus video: