Stanje na putevima

Saobraća se po pretežno suvim putevima

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje - Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

2325 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a vozačima se savjetuje da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen od osam do 11, od 13.30 do 16.30 i od 21 do 24 sata.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihailovica-Pljevlja saobraćaj je obustavljen od devet do 13 sati.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin u tunelima 7,8 i 9 saobraćaj će se obavljati jednom trakom naizmjenično u terminu od sedam do 17 sati.

Na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj je obustavljen od 12 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje - Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na regionalnom putu R-13 od Tuzi Ljevoriječkih do Mateševa biće obustavljen od deset do 14 sati zbog sanacije.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad – Podgorica zbog rekonstrukcije se saobraća jednom trakom naizmjenično na mjestima radova, a mogući su kraći zastoji, ne duži od 15 minuta.

Zbog zamjene oštećene opreme na magistralnom putu M-3 dionica Nikšić-Podgorica ,u tunelu Budoš promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od devet do deset sati i 30 minuta.

Zbog radova na magistralnom putu M-4, dionica Podgorica-Tuzi, zatvorena je jedna traka bulevara.

Na putevima Ribarevine – Bijelo Polje – Barski most, Ribarevine – Berane – Rožaje – Špiljani, Berane –Andrijevica – Plav – Gusinje – Grnčar, Rožaje – Kula – Stubica i Most Zeleni – Vuča, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Zbog geotehničkih radova na dionici Plužine-Seljani, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog izgradnje privremenog saobraćajnog priključka u funkciji gradilišta „Boka place“ u Tivtu režim saobraćaja promjenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog rekonstrukcije glavnog cjevovoda na regionalnom putu R-18 Pljevlja-Gradac-Šula u ulici Oslobođenja doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Omogućeno je korišćenje alternativnog puta.

Zbog radova na magistralnom putu Đurđevića Tara - Pljevlja, lokalitet raskrsnica Mijakovići, saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu Cetinje-Budva, od kružnog toka do skretanja za Belvedersku ulicu, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.