Srzentić donirala KCCG-u hiljadu i po eura

Novac namijenjen za potrebe Klinike za neurohirurgiju i Klinike za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola

6189 pregleda 53 reakcija 53 komentar(a)
Srzentić, Foto: Savo Prelević
Srzentić, Foto: Savo Prelević

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić donirala je 1.500 eura iz ličnih sredstava Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

“S obzirom na značaj KCCG, a cijeneći sve ono što činite za pacijente u ovim izazovnim vremenima, u šta sam se lično uvjerila kroz proces liječenja bliskog člana moje porodice, osjećam potrebu da uputim finansijsku pomoć u vidu donacije”, kazala je Srzentić.

Iz KCCG-a su pojasnili da je 1.000 eura od donacije namijenjeno za potrebe Klinike za neurohirurgiju, dok je 500 eura namijenjeno Klinici za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola.

Direktorica KCCG-a Ljiljana Radulović uputila je zahvalnost ministarki i pozvala druge uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer

“U ime svih zaposlenih, zahvaljujem gospođi Srzentić na donaciji Kliničkom centru Crne Gore. Imajući u vidu da KCCG zbrinjava sve najteže slučajeve iz cijele Crne Gore pozivam ostale uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer. Svakako su nerijetki slučajevi kada, uz pomoć donacija prijatelja uspijevamo da nastavimo srčano i predano da radimo na unapređenju zdravstvene zaštite svih građana Crne Gore”, istakla je Radulović.

Bonus video: