„Popij espreso i osvoji novi BMW“ – velika Lavazza nagradna igra

Glavna nagrada je BMW serije 1 (116d) u „sport line“ paketu i crnoj boji

26809 pregleda 0 komentar(a)
Lavazza, Foto: Lavazza
Lavazza, Foto: Lavazza

Od 15. oktobra do 17. decembra 2021. godine traje velika LAVAZZA nagradna igra pod nazivom „Popij espreso i osvoji novi BMW“. Učešćem u ovoj nagradnoj igri ljubitelji izvrsnog ukusa Lavazza kafe će imati priliku da osvoje mnoge nagrade, kao što su električni skuter Ducati, telefon iPhone 12 PRO, televizor Samsung, kamera GO Pro Hero, Play Station 4 500GB i brojne druge vrijedne nagrade.

Glavna nagrada je BMW serije 1 (116d) u „sport line“ paketu i crnoj boji. Ovaj automobil sjajnih performansi između ostalog posjeduje: LED farove, automatski osmostepeni mjenjač, sportska sjedišta i sportski volan sa multifunkcijama. Ovako atraktivan četvorotočkaš je dodatni razlog da započnete avanturu uživanja u šoljici dobre Lavazza kafe.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da ostvarite kupovinu Lavazza kafe na jedan od tri uslova:

OPCIJA 1: dva računa (jedan iz ugostiteljskog objekta na kojem je Lavazza napitak i jedan iz prodavnice na kojem je Lavazza proizvod),

OPCIJA 2: jedan račun iz prodavnice na kojem su Lavazza proizvodi minimalne vrijednosti od 10 EUR, ili

OPCIJA 3: jedan račun sa webshop-a www.ekafeterija.me.

Lavazza
foto: Lavazza

Prijave za učešće se šalju SMS-om, a detalje i pravila nagradne igre „Popij espreso i osvoji novi BMW“ možete naći na Nagradna igra – eKafeterija.me. Što više računa skupite i pošaljete, veća je i mogućnost da postanete dobitnik, vrijednih nagrada.

Italijanski trgovac Luigi Lavazza osnovao je 1895. godine pržionicu kafe u srcu Torina. Od tog vremena do danas, Lavazza je postala jedna od najvećih svjetskih proizvođača kafe. Na tom putu, nijesu izgubili posvećenost tradicionalnim vrijednostima, pa je kompanija i danas u vlasništvu porodice. Italijanska priča koja prestavlja spoj istorije, inovacija, stila i ljubavi prema svom poslu, pomogla je da se stvori kultura ispijanja kafe i učinila Lavazzu brendom koji je sinonim za prefinjeni ukus espreso kafe.