od 25. do 29. oktobra

Pregledi bez uputa za oboljele od psorijaze

Povodom Svjetskog dana psorijaze omogućiće pacijentima koji do sada nisu bilina liječenju određivanje težine kliničke slike i indeksa kvaliteta života

3817 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KCCG
Foto: KCCG

Klinički centar Crne Gore (KCCG) će, povodom Svjetskog dana psorijaze, omogućiti preglede bez uputa pacijentima oboljelim od te bolesti koji do sada nijesu bili na liječenju.

Iz KCCG-a su podsjetili da se Svjetski dan psorijaze obilježava svake godine 29. oktobra.

Tim povodom će, kako su naveli, Klinika za dermatovenerologiju KCCG-a omogućiti pacijentima koji boluju od psorijaze, a koji nijesu do sada bili na liječenju, određivanje težine kliničke slike i indeksa kvaliteta života.

„Kao i davanje savjeta i preporuka za dalju terapiju, bez uputa i zakazivanja od izabranog doktora“, dodaje se u saopštenju.

Pregledi će se obavljati u ambulanti za dermatovenerologiju od 25. do 29. oktobra, a zainteresovani građani mogu zakazati termin za pregled već od danas, pozivom na broj 020-412-450, u terminu od osam do 14 sati.

Iz KCCG-a su napomenuli da je broj pregleda ograničen i da je obavezno poštovanje svih opštih preporučenih preventivnih mjera.

Preporučujemo za Vas