Raičević i Dabović obišli radove na putu ka ulcinjskom selu Klezna

Kao poseban značaj ovog projekta istakli su i to što će poljoprivrednim proizvođačima ovog kraja omogućiti lakši, efikasniji i povoljniji plasman njihovih proizvoda na tržište ali i olakšati ulaganja u ovaj plodni kraj

4040 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović obišli su radove na putu ka ulcinjskom selu Klezna.

Kako je saopšteno iz Opštine Bar, investicija vrijedna gotovo 20.000 eura rezultiraće uređenjem i asfaltiranjem putnog pravca od barskog sela Elezovići prema ulcinjskom selu Klezna, čime će se bolje povezati ova dva kraja, mještanima omogućiti lakšu prohodnost i poslovanje a svim građanima još jedan uređen pravac ka susjednoj Opštini.

Kao poseban značaj ovog projekta istakli su i to što će poljoprivrednim proizvođačima ovog kraja omogućiti lakši, efikasniji i povoljniji plasman njihovih proizvoda na tržište ali i olakšati ulaganja u ovaj plodni kraj, a konkurentnost njihovog rada značajno će se povećati sa većom dostupnošću ovog kraja i povezanošću sa urbanim i turističkim centrima oba grada.

"Ovo je još jedan vrijedan projekat koji dvije opštine zajednički relizuju u najboljem interesu mještana svih područja koja se nalaze na graničnom pojasu Bara i Ulcinja. Lokalna uprava nastaviće ovakve investicije, naročito u oblasti saobraćajne i vodovodne infrastrukture koje su prioritetne za ubrzan dalji razvoj potencijala ovih krajeva", navodi se u saopštenju Opštine Bar.

Bonus video: