Uručen kompjuter sa pratećom opremom Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom u Nikšiću

Predsjednik Savjeta MZ Župa nikšićka, Dragoljub Radulović je obećao da će Mjesna zajednica Župa i u narednom periodu nastojati, shodno mogućnostima, da pomogne Dnevni centar, jer, kako je istakao, uspjeh u radu korisnika ove ustanove treba sve da raduje

2436 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Predsjednik Savjeta MZ Župa nikšićka, Dragoljub Radulović, uručio je JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom u Nikšiću, kompjuter sa pratećom opremom.

"Imajući u vidu činjenicu da je jedan broj korisnika usluga ove ustanove iz Župe, željeli smo da se na jedan skroman način zahvalimo ljudima koji vode ovu ustanovu, vaspitačima koji brinu o korisnicima, a isto tako da bar malo doprinesemo boljoj socijalizaciji osoba koje koriste usluge ovoga centra, jer nam je želja da oni postanu ravnopravni činioci ovoga društva, a da bi se to desilo moramo svi zajedno svojim činjenjem za njih obezbijediti sve potrebne uslove", kazao je Radulović.

Obećao je da će Mjesna zajednica Župa i u narednom periodu nastojati, shodno mogućnostima, da pomogne Dnevni centar, jer, kako je istakao, uspjeh u radu korisnika ove ustanove treba sve da raduje.

V.d. direktora Dnevnog ventra, Radovan Dragnić, zahvalio se na donaciji i kazao da će ona značajno pomoći u svakodnevnom radu ustanove.

Bonus video: