Spajić podijelio da se sastao sa Eskobarom, predstavnicima Goldman saksa..., ali ne i sa Elpidoforom

"U petak, 22.oktobra, Njegova Eminencija Arhiepiskop američki Elpidofor primio je Njegovu ekselenciju Milojka Spajića, ministra finansija i socijalnog staranja Crne Gore u Arhijerejskom sjedištu. Oni su razgovarali o dobrim odnosima dvije crkve", navodi se u saopštenju Grčke pravoslavne arhiepiskopije Amerike.

20210 pregleda 61 komentar(a)
Spajić i Elpidofor, Foto: Grčka pravoslavna arhiepiskopija Amerike
Spajić i Elpidofor, Foto: Grčka pravoslavna arhiepiskopija Amerike

Grčka pravoslavna arhiepiskopija Amerike objavila je na svom sajtu da se njen nadbiskup Elpidofor sastao sa ministrom finansija i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore, Milojkom Spajićem.

Spajić boravi u zvaničnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

On je preko Tvitera i saopštenja obavještavao da se u SAD sastao sa pomoćnikom sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja Stejt Dipartmenta i izaslanikom za Zapadni Balkan, Gabrijelom Eskobarom, predstavnicima investicione banke Goldman Saks, predstavnicima crnogorske biznis dijaspore u Njujorku, sa menadžmentom Code akademije, ali nije objavio da se sastao i sa Elpidoforom.

"U petak, 22.oktobra, Njegova Eminencija Arhiepiskop američki Elpidofor primio je Njegovu ekselenciju Milojka Spajića, ministra finansija i socijalnog staranja Crne Gore u Arhijerejskom sjedištu. Oni su razgovarali o dobrim odnosima dvije crkve. Arhiepiskop je čestitao ministru na odluci o napuštanju njegove uspješne biznis karijere u svojim mladim godinama da bi se posvetio državnoj službi. Oni su takođe prokomentarisali da se raduju budućem zajedničkom radu u cilju održavanja dobrih i sinergijskih crkvenih odnosa", navodi se u saopštenju Grčke pravoslavne arhiepiskopije Amerike.

Bonus video: