Sekulović: Obećavamo ubrzanje borbe protiv organizovanog kriminala, detektovali smo slabosti i nedostatke

U saopštenju MUP se navodi da je "sa sastanka poručeno da je Crna Gora na jasnom putu ka Evropskoj uniji (EU), te da MUP treba da bude ponosan na rezultate koji su ostvareni, a koji su prepoznati i nedavno objavljenim Izvještajem Evropske komisije za Crnu Goru"

5045 pregleda 4 komentar(a)
Johanson i Sekulović, Foto: MUP Crne Gore
Johanson i Sekulović, Foto: MUP Crne Gore

Obećavamo ubrzanje borbe protiv organizovanog kriminala, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulovićna sastanku sa evropskom komesarkom za unutrašnje poslove i migracije Ilvom Johanson u Briselu.

"Detektovali smo slabosti i nedostatke. Preduzimamo konkretne aktivnosti na njihovom prevazilaženju, kazao je Sekulović, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

U saopštenju se navodi da je "sa sastanka poručeno da je Crna Gora na jasnom putu ka Evropskoj uniji (EU), te da MUP treba da bude ponosan na rezultate koji su ostvareni, a koji su prepoznati i nedavno objavljenim Izvještajem Evropske komisije za Crnu Goru".

"Borbu protiv organizovanog kriminala i suzbijanja korupcije na visokom nivou treba nastaviti", poručeno je na sastanku, a saopšteno je iz MUP.

Bonus video: