Zeleno svjetlo za zgradu sa 90 stanova za zaposlene u RTCG-u

Šefica kabineta generalnog direktora, Tijana Vujošević, pojasnila je da je predviđeno da izvođač izgradi zgradu, pa da se nakon toga naplati od radnika, koji bi kupili stan, a da imaju svu potrebnu dokumentaciji da bi taj posao bio započet

3884 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Savjet Radio Televizije Crne Gore (RTCG) na današnjoj sjednici dao je jednoglasno zeleno svjetlo menadžmentu da krene u realizaciju izbora izvođača radova za zgradu sa 90 stanova za zaposlene u Javnom servisu.

Dogovoreno je da menadžment, a na sugestiju pojedinih članova Savjeta odluči da li će to biti javni poziv ili nabavka i da se bankarska garancija poveća na 200.000 eura.

“Mislim da treba da definišemo da li će to biti javni poziv ili javna nabavka, zbog toga što bi zbog najmanje sitnice mogao neko da ospori sve to”, naveo je član Savjeta Filip Lazović.

Povezani članci

29. Oktobar 2021.

Savjet RTCG razmatra Etički kodeks te medijske kuće

Šefica kabineta generalnog direktora, Tijana Vujošević, pojasnila je da je predviđeno da izvođač izgradi zgradu, pa da se nakon toga naplati od radnika, koji bi kupili stan, a da imaju svu potrebnu dokumentaciji da bi taj posao bio započet.

Za radnike RTCG zgrada treba da bude izgrađena na Ćemovskom polju u Podgorici, na zemljištu od 2.599 metara kvadratnih, koje je vlasništvo Javnog servisa.

Bonus video: