Misija OEBS Skupštini donirala laptopove, switch i UPS uređaj

Iz Skupštine su rekli da je "od početka 27. saziva Skupštine, Misija OEBS donirala video i režijsku opremu za direktan prenos i emitovanje sjednica skupštinskih odbora, kako bi građani Crne Gore imali potpuni uvid u rad radnih tijela i aktivnosti poslanika"

4590 pregleda 5 komentar(a)
Oprema koju je donirala Misija OEBS, Foto: Skupština Crne Gore
Oprema koju je donirala Misija OEBS, Foto: Skupština Crne Gore

Misija Organizacije za evropsku bezbjednsot i saradnju (OEBS) u Crnoj Gori donirala je Skupštini Crne Gore 20 laptop računara, switch i UPS uređaj, saopšteno je danas iz Skupštine.

"Riječ je o savremenoj računarskoj opremi, koja je namijenjena za korišćenje E-Parlament sistema i elektronskog održavanje sjednica u Plavom salonu, čiji se produkcioni rad očekuje tokom narednog mjeseca", navodi se u saopštenju.

Oni su dodali da je "od početka 27. saziva Skupštine, Misija OEBS donirala video i režijsku opremu za direktan prenos i emitovanje sjednica skupštinskih odbora, kako bi građani Crne Gore imali potpuni uvid u rad radnih tijela i aktivnosti poslanika".

"Na ovaj način podignuta je otvorenost, transparentnost i javnost rada crnogorskog parlamenta, a sve u funkciji jačanja kontrolne i nadzorne funkcije", zaključuje se u saopštenju Skupštine.

Bonus video: