FOTO Revija frizura - kruna projekta "Moje znanje, moje vještine, moj posao"

Publici su svoje frizure predstavili i neki od najboljih crnogorskih frizera čiji je mentor Zoran Vukčević, jedan od organizatora ove manifestacije
122 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2017. 17:23h

Djevojke koje su se u sklopu projekta Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore i Kuće mode i ljepote "Zoran" tri mjeseca obučavale za frizerke, bile su glavne zvijezde revije frizura i šminke održane sinoć u podgoričkom šoping centru "Mall of Montenegro".

Bila je to kruna projekta "Moje znanje, moje vještine, moj posao", čiji je cilj unaprjeđenje zaposlenosti i socijalne uključenosti lica sa invaliditetom.

"Tokom projekta osam lica sa invaliditetom je prošlo obuku za konkretna radna mjesta. Četvoro se obučavalo kod Zorana, kao frizerke i kozmetičarke, a četvoro za administrativne poslove u Savezu udruženja paraplegičara. Nakon obuke su se kod ova dva poslodavca i zaposlili, pa možemo reći da je projekat bio zaista uspješan", ocijenila je Nataša Borović, predsjednica Saveza udruženja paraplegičara Crne Gore, koja se obratila prisutnima na početku događaja.

Publici su svoje frizure predstavili i neki od najboljih crnogorskih frizera čiji je mentor Zoran Vukčević, jedan od organizatora ove manifestacije. Tako su prisutni mogli vidjeti i kreacije Vukčevićeve ćerke Zorane, Luke Bulatovića, Velja Jovanovića i drugih koji se mogu podičiti vrhunskim plasmanima na domaćim i svjetskim takmičenjima. Reviji je prisustvovao i predsjednik Saveza frizera Suad Lukačević.

"Hvala što ste došli u ovolikom broju, želim da se zahvalim svima koji su nas podržali i učestvovali u ovom događaju. Vidite kako svi možemo da budemo isti i toliko", poručio je Vukčević, a zatim kao najsvijetliji primjer projekta naveo Danicu Ivanović.

"Ona je bila član reprezentacije Crne Gore. Iako je samo tri mjeseca učestvovala u ovom našem specijalnom programu, ona je uspjela da pobijedi nekoliko starih crnogorskih frizer i uđe među pet najboljih u državi",dodao je on i izmamio aplauz publike.

Muzički gost na ovom događaju bila je crnogorska pjevačica Maria B, koja je takođe plijenila pažnju prisutnih karakterističnim stajlingom, a iskoristila je priliku da izvede par svojih pjesama.

Galerija

Bonus video: