Još jedan supermarket Franca u Podgorici

Prilika za sjajnu uštedu!

10182 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Franca
Foto: Franca

Kompanija " Franca" danas je otvorila svoj novi supermarket u Podgorici, na adresi ul.Orjenska br.1 u Murtovini.

Na površini od 350m² prodajnog prostora počeo je sa radom supermarket Franca, bogato opremljen proizvodima poznatih domaćih i stranih proizvodjača, biranih sa posebnom pažnjom. Moderno uredjen maloprodajni objekat, premium koncepta, sa obezbijedjenim parking prostorom, u kojem je zastupljeno svježe meso i mesni proizvodi, svježe voće i povrće, svježa peciva, kao i veliki izbor artikala široke potrošnje i hemije.

Povodom otvaranja za naše potrošače smo pripremili brojna iznenađenja i poklon pakete.

→Ponedeljak, 1.novembar , očekuje vas 20% popusta na sve račune , kao i 500 poklon paketa za prvih 500 kupaca.

→Utorak, 2.novembar , svi računi biće umanjeni za 15% i za račune preko 10 € kupci će dobiti poklon paket.

→Srijeda, 3.novembar , svi računi biće umanjeni za 10% i svaka 100- ta kupovina biće GRATIS.

Supermarketi Franca brinu o svojim kupcima, o njihovim potrebama , prateći trendove i uvodeći novine u svim segmentima poslovanja.

Na jednom mjestu smo omogućili potrošačima da pronađu najraznovrsniji asortiman sa preko 10 hiljada poizvoda, po izuzetno niskim cijenama .

Svakodnevna isporuka domaćeg i svježeg mesa, sa naših farmi Franca je ono što nas čini jedinstvenim i prepoznatljivim. Kod nas uvijek možete naći domaće i svježe pileće , juneće i teleće meso. Naše prerađevine su plod tradicije i originalnih načina izrade.

Izdvajamo se po vremenski ograničenim akcijskim cijenama, koje počinju četvrtkom, u svim Franca marketima i mijenjaju se iz nedelje u nedelju, pa shodno tome se mogu naći razni artikli po super niskim cijenama.

Vjerujemo da ćemo i ovog puta zadobiti povjerenje kupaca kroz pažljivo odabran asortiman sa najboljim odnosom cijene, ponude, kvaliteta i usluge na jednom mjestu.

Ovim putem pozivamo sve da nas posjete na našoj novoj lokaciji, u Murtovini . Ne propustite priliku za sjajnu uštedu!

Dobro došli!