Pogledajte najbolje ponude povodom 27. rođendana Okova

„Uspjeh poslovanja uvijek ocjenjujemo kroz ostvarenje naše vizije koja se zasniva na tri velika cilja: profesionalizaciji, digitalizaciji i regionalnoj ekspanziji. Na sva tri polja naše vizije u toku ove godine napravili smo veliki iskorak"

49468 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Rođendan kompanije Okov već 15 godina predstavlja jednu od najvećih prodajnih manifestacija u Crnoj Gori. Prošle godine oboreni su svi rekordi kada je, u toku rođendanske manifestacije, 60.000 kupaca posjetilo Okov centre. Iz kompanije poručuju da su i ovog puta pripremili veoma atraktivne ponude proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Od četvrtka do subote (4 – 6. novembar) u svim Okov centrima i na webshop-u odobrava se minimum 15% popusta na kompletan asortiman, a kupce očekuje još preko 200 proizvoda sa mega popustima.

U nastavku možete pogledati izbor od pet najatraktivnijih ponuda koji će važiti u toku rođendanske proslave.

  1. Aku bušilica 18 V, 2 Ah DeWalt – ponuda koja će posebno obradovati zahtjevne korisnike alata jer je mogu kupiti po 31% nižoj cijeni, odnosno za 149,90 eura. Vrlo kvalitetna bušilica je upakovana u PVC kofer, zajedno sa dvije baterije kapaciteta 2 Ah i napona 18 V.
  2. Aparat za pranje pod visokim pritiskom – već 10 godina jedan od najprodavanijih aparata na domaćem tržištu. Maksimalni radni pritisak od 150 bara i izdržljiv motor biće sasvim dovoljni da u toku kišnih mjeseci održavate svoja dvorišta i automobile. Specijalno, povodom rođendanske proslave, važiće 35% niža cijena – 89,90 eura.
  3. Set 18 tanjira od arkopala Luminarc – sastoji se od po 6 plitkih, dubokih i dezertnih tanjira. Cijena ovog seta biće čak 47% niža od redovne, pa ga je moguće kupiti za samo 9,99 eura.
  4. Mašina za mljevenje mesa – veoma kvalitetan aparat koji ima kapacitet mljevenja mesa od 1,7 kg po minuti. U toku rođendanske manifestacije moguće ga je kupiti po 49% nižoj cijeni – za 39,90 eura.
  5. Laminati – na sve modele je odobren popust od minimum 20%.

Sve specijalne ponude možete pogledati na Okov webshop-u.

Zabavna manifestacija, po kojoj je prepoznatljiva proslava rođendana Okova, ni ove godine neće biti održana zbog epidemiološke situacije. Ipak, kupci su pozvani da prate stranice kompanije na društvenim mrežama gdje će se u toku ova tri dana, uz brojna takmičenja, dijeliti pokloni.

Ambiciozni novi projekti

Rođendanska proslava je zgodna prilika da se napravi pregled ostvarenog u tekućoj godini i najave planovi za narednu godinu. Zato je generalni direktor kompanije, gospodin Gojko Bajović, iznio svoje viđenje poslovnih rezultata

„Uspjeh poslovanja uvijek ocjenjujemo kroz ostvarenje naše vizije koja se zasniva na tri velika cilja: profesionalizaciji, digitalizaciji i regionalnoj ekspanziji. Na sva tri polja naše vizije u toku ove godine napravili smo veliki iskorak i pored izuzetno teškog poslovnog ambijenta kojeg uglavnom uzrokuje neizvjesna emidemiološka situacija. Za ovu godinu od ostvarenih rezultata posebno bih izdvojio otvaranje velikog prodajnog centra u Čačku i snažan upliv digitalizacije u naše svakodnevne poslove koja za naše kupce znači još bolju dostupnost svih roba u pravo vrijeme.

Za narednu godinu imam odličnu vijest za građane Bara, jer ćemo u tom gradu otvoriti 4 puta veći prodajni centar od trenutnog, a našim kupcima mogu da obećam da će ih tamo dočekati jedno potpuno novo iskustvo kupovine. Radićemo i na izgradnji velikog distributivnog centra u Beogradu, koji će nam omogućiti brže širenje na tržištu Srbije.

Osim toga, uložićemo veliku energiju u dodatnu digitalizaciju poslovnih procesa, a našu internet prodavnicu ćemo podići na još veći nivo.“