Pepić v. d. direktora DZ Rožaje, Marković DZ Kolašin

”Vijestima” je nezvanično iz Ministarstva zdravlja rečeno i da je dosadašnja direktorica kolašinskog Doma zdravlja “sa zadovoljstvom prihvatila poziciju zamjenice direktora”.

11941 pregleda 21 komentar(a)
Dosadašnja direktorka biće zamjenica: Dom zdravlja Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Dosadašnja direktorka biće zamjenica: Dom zdravlja Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Vršilac dužnosti direktorice Doma zdravlja Rožaje je Nevzeta Pepić, dok će tu funckiju u DZ Kolašin obavljati Milan Marković.

To je “Vijestima” nezvanično potvrđeno u Ministarstvu zdravlja.

”Shodno Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, Ministarstvo zdravlja donijelo je odluku o određivanju vršioca dužnosti direktora javnih zdravstvenih ustanova Dom zdravlja Rožaje i Dom zdravlja Kolašin. Tako je v. d. direktorice DZ Rožaje, u skladu sa odlukom, dr Nevzeta Pepić, specijalista kliničke biohemije, dok će v. d. direktora kolašinskog Doma zdravlja od 8. novembra biti Milan Marković, ekonomista. Imenovani ispunjavaju uslove propisane aktom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u navedenim zdravstvenim ustanovama”, kazali su “Vijestima” nezvanično iz Ministarstva i dodali da će imenovani vršioci dužnosti mjesta pokrivati do završetka postupka imenovanja direktora na osnovu javnog konkursa.

”Vijestima” je nezvanično iz tog resora rečeno i da je dosadašnja direktorica kolašinskog Doma zdravlja “sa zadovoljstvom prihvatila poziciju zamjenice direktora”.

”Ona ostaje da radi u toj ustanovi, a zadovoljna je i što će imati više vremena za pacijente”, kazali su iz resora Jelene Borovinić Bojović.

Bonus video: