Lokalna uprava će pomoći da život osoba starije životne dobi bude što bolji

„Pored brojnih prava koja ostvaruju u našem gradu, lokalna uprava se trudi da na svaki zahtjev ukaže i dodatnu pomoć, posebno imajući u vidu, da su u ovom periodu, gdje epidemija koronavirusa traje, oni upravo i najugroženiji“, navodi se u saopštenju za javnost lokalne uprave

3175 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Opština Nikšić
Foto: Opština Nikšić

Lokalna uprava Nikšića unaprijediće sve segmente društva kako bi život osoba starije životne dobi bio što bolji, obećao je predsjednik Opštine Marko Kovačević na sastanku sa predsjednikom nikšićkog Udruženja penzionera, Vladimirom Perovićem.

„Pored brojnih prava koja ostvaruju u našem gradu, lokalna uprava se trudi da na svaki zahtjev ukaže i dodatnu pomoć, posebno imajući u vidu, da su u ovom periodu, gdje epidemija koronavirusa traje, oni upravo i najugroženiji“, navodi se u saopštenju za javnost lokalne uprave.

Tokom sastanka Kovačević je upoznat sa radom Udruženja i potrebom rješavanja određenih problema sa kojima se suočavaju penzioneri u Nikšiću. Perović se zahvalio na prijemu i pozvao Kovačevića da prisustvuje sjednici Udruženja penzionera.

Bonus video: