Šćepanović: Ako je Mojkovac sjedište Skijališta, možda i Kolašin dobije Morsko dobro

Nemajući šta drugo da ponude građanima Mojkovca, smatra članica OO SDP Kolašin, DPS preduzeće, koje bi trebalo da gazduje svim crnogorskim skijalištima, osnivaju u gradu koji nema skijalište
161 pregleda 9 komentar(a)
Marija Šćepanović, Foto: SDP
Marija Šćepanović, Foto: SDP
Ažurirano: 05.11.2017. 17:23h

Osnivanjem preduzeća "Skijališta Crne Gore" sa sjedištem u Mojkovcu, DPS je još jednom dokazao koliko je spreman zdravu logiku da zamijeni za sitne političke poene, smatra Marija Šćepanović, članica OO SDP Kolašin i bivša reprezentativka Jugoslavije u skijanju i ski-instruktor.

Nemajući šta drugo da ponude građanima Mojkovca, smatra Šćepanović, oni preduzeće, koje bi trebalo da gazduje svim crnogorskim skijalištima, osnivaju u gradu koji nema skijalište, "ili će to predużeće biti mobilno, pa će ga uoči lokalnih izbora na proljeće preseliti u Kolašin ili Žabljak."

"Vodeći se DPS logikom, Kolašin će možda već iduće godine dobiti Morsko dobro, a Tivat Upravu za šume, jer apsurdu nikad kraja kada je u pitanju održavanje na vlasti. Na ovaj način nastavlja se trend seljenja institucija i preduzeća iz Kolašina. Tako danas Kolašinci kod ljekara specijaliste, mobilnog operatera, po penziju i platu iz banaka idu u Mojkovac, dok je pitanje sta će biti i sa Osnovnim sudom", navodi Šćepanović.

Sve se ovo, napominje, dešava "pred nosom" Opštinskog odbora DPS Kolašin koji, zauzet unutrašnjim razmiricama, nema vremena da se bavi stvarima koje su od interesa za građane Kolašina.

"Ili možda ne smiju", zaključuje Šćepanović.

Bonus video: