Ministarstvo zdravlja: Suprug ministarke dobio treću, buster dozu vakcine

"Drago mi je što sam se zatekao ispred vakcinalnog punkta gdje me je dočekao red građana koji su došli da se imunizuju. To znači da jača svijest o ozbiljnosti ove bolesti. Sve vakcine su apsolutno kvalitetne, bezbjedne i štite od ekstremno teških formi bolesti. Vakcinišimo se kako bi zaštitili sebe, svoje bližnje, cjelokupnu zajednicu, kako bi se vratili normalnom životu", poručio je Dragan Bojović

22193 pregleda 37 komentar(a)
Bojović prima vakcinu, Foto: Ministarstvo zdravlja
Bojović prima vakcinu, Foto: Ministarstvo zdravlja

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je "poslanik u Skupštini Crne Gore, suprug ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović, Dragan Bojović danas dobio treću, buster dozu vakcine protiv koronavirusa".

"Nakon dvije Sinofarm vakcine, Bojović je danas ojačao imunitet Fajzerovom vakcinom u Univerzitetskom centru u Podgorici" ističe se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

"Drago mi je što sam se zatekao ispred vakcinalnog punkta gdje me je dočekao red građana koji su došli da se imunizuju. To znači da jača svijest o ozbiljnosti ove bolesti. Sve vakcine su apsolutno kvalitetne, bezbjedne i štite od ekstremno teških formi bolesti. Vakcinišimo se kako bi zaštitili sebe, svoje bližnje, cjelokupnu zajednicu, kako bi se vratili normalnom životu", poručio je Bojović.

U saopštenju se dodaje da je ministarka zdravlja, koja je sa suprugom bila na vakcinalnom punktu, najavila da će i ona narednih dana dobiti treću dozu.

"Nakon dvije Sputnjik V vakcine, ministarka će kao treću dozu dobiti Fajzer", piše u saopštenju Ministarstva zdravlja.

Iz tog Vladinog resora su rekli da podsjećaju da su "obezbijedili preko milion i dvjesta hiljada doza vakcina različitih proizvođača".

"Vakcinacija, nošenje maski, pranje ruku i držanje odstojanja su jedini pravi put ka očuvanju ličnog i javnog zdravlja", zaključuje se u saopštenju Ministarstva zdravlja.

Bonus video: