Župa nikšićka: Počeli radovi na rekonstrukciji krova na objektu mjesne kancelarije

“Ove sedmice očekujemo početak asfaltiranja kritičnih djelova ulica po župskim selima. Dinamika asfaltiranja ulica je usaglašena sa opštinom Nikšić za naredne četiri godine čime će se bar malo poboljšati putna infrastruktura koja je u veoma lošem stanju”, kazao je predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović
1 komentar(a)
Sanacija krova, Župa nikšićka, Foto: MZ Župa
Sanacija krova, Župa nikšićka, Foto: MZ Župa
Ažurirano: 05.11.2017. 12:56h

Lokalna uprava Nikšića počela je radove na rekonstrukciji krova na objektu mjesne kancelarije u Župi nikšićkoj u kojoj su smještene i ambulanta i veterinarska stanica.

Sredstva je, na zahtjev Savjeta mjesne zajednice, obezbijedilo Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja.

“Ove sedmice očekujemo početak asfaltiranja kritičnih djelova ulica po župskim selima. Dinamika asfaltiranja ulica je usaglašena sa opštinom Nikšić za naredne četiri godine čime će se bar malo poboljšati putna infrastruktura koja je u veoma lošem stanju”, kazao je predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović.

Sa lokalnom upravom je postignut dogovor da se saniraju kritična mjesta na putu Nikšić – Morakovo i Radulović očekuje da će i ti radovi uskoro početi, dok projekat sanacije glavne saobracajnice treba da bude završen do septembra naredne godine.

Prije desetak dana počela je sanacija mosta u mjestu Krstovače, a novac je i za to obezbijedilo Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja. Za ta dva projekta, prema riječima Radulovića, resorno ministarstvo je, na zahtjev Savjeta MZ Župa, prije četiri mjeseca na račun Opštine uplatilo 15 hiljada eura.

Bonus video: