DZ Podgorica: Otvoren vakcinalni punkt na Zabjelu

"Koristimo priliku da najavimo i otvaranje još vakcinalnih punktova, u svim opštinama..."

11281 pregleda 1 komentar(a)
Detalj sa vakcinalnog punkta, Foto: Dom zdravlja Podgorica
Detalj sa vakcinalnog punkta, Foto: Dom zdravlja Podgorica

Dom zdravlja Podgorica saopštio je danas da je zbog velikog interesovanja za imunizacijom otvorio vakcinalni punkt u marketu HD Laković u podgoričkom naselju Zabjelo.

"Izlazeći u susret potrebama stanovnika ovog dijela grada, opredijelili smo se baš za ovu lokaciju zbog infrastrukturnih kapaciteta koje posjeduje ovaj objekat, ali i zbog razumijevanja menadžementa ove kompanije da je zaustavljanje pandemije zajednička obaveza", ističe se u saopštenju DZ Podgorica.

U saopštenju se dodaje da će punkt biti otvoren svim danima kojima radi HD Laković (ponedeljak - subota) i to u periodu od osam do 20 sati.

"Koristimo priliku da najavimo i otvaranje još vakcinalnih punktova, u svim opštinama, u skladu sa novim akcionim planom Nacionalnog koordinatora za imunizaciju, prim. dr Danila Jokića, kojima ćemo još više približiti imunizaciju građanima i na taj način imati efikasniji sveobuhvat vakcinacije. O daljim aktivnostima i novoj dinamici vakcinacije, redovno ćemo obavještavati javnost", piše u saopštenju DZ Podgorica.

Bonus video: