Kako da postaneš SUPERSTAR na razgovoru za posao? Čekamo te na besplatnoj radionici!

Predavanje Jelene Marković, koja stoji iza popularne Instagram stranice Smart Change

30110 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jelena Markovic SmartChange
Foto: Jelena Markovic SmartChange

Svima je odlazak na razgovor za “posao iz snova” jedan od većih stresova u životu. Ali, sve možete vrlo lako preokrenuti u svoju korist. Ključno je da se dobro spremite i razmišljate na vrijeme o svakom detalju, jer baš sve ostavlja utisak o vama.

Baš sve? Da, i kako vam izgleda CV, i kako ste se obukli, i kakva vam je gestikulacija, odgovori, komentari…baš sve je slika o vama.

Možda vam sada izgleda da je nemoguće biti idealno spreman za razgovor za posao, ali imamo dobru vijest.

Iskoristite priliku i sve odgovore na pitanje – kako da budeš SUPERSTAR na razgovoru za posao saznajte od mastera komunikologije Jelene Marković, koja stoji iza popularne Instagram stranice Smart Change.

Omladinski klub Budva u saradnji sa Coca-Cola podrška mladima projektom omogućili su vam da prisustvujete Jeleninom predavanju POTPUNO BESPLATNO!

Online predavanje će biti održano 18. novembra u 19h, a prijaviti se možete već sad na OVOM LINKU.

Šta ćete sve naučiti?

Prije svega, kako da napišete CV, koji neće biti samo štura slika o vama. Naučite kako da napravite najbolji i efektan CV i istaknete svoje prednosti tako da one odmah budu vidljive budućem poslodavcu. Saznajte i kako se piše motivaciono pismo koje neće biti dosadno i puno floskula.

Jelena Marković ukazaće vam i na greške koje najčešće pravimo u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, a da ih nismo svjesni.

Iskoristite priliku da naučite kako da samopouzdanije, empatičnije i jasnije predstavite svoje ideje i sebe i postanete BAŠ TA OSOBA koju će poslodavac odabrati.

I ne zaboravite da je put do posla popločan edukacijom.

Dodatna edukacija čeka vas upravo na platformi Coca-Cola podrška mladima.

Naučite da sagledate svoju ličnost iz profesionalnog ugla, kako da izgradite svoju LinkedIn reputaciju, kako da upravljate svojim vremenom i koje su to vještine prodaje i pregovaranja. Ovaj program je šansa da saznate i kako da razvijete projekat i upravljate njim, kako da napišete biznis plan, a naučiće vas i osnovama računovodstva na jednostavan način.

Zato, osnažite se znanjem, registrujte se na OVOM LINKU i poslušajte osam predavanja sjajnih crnogorskih predavača.