Neka vaše dijete stoji čvrsto na svojim nogama!

Dana 20. novembra 1989. godine je na Glavnoj skupštini Ujedinjenih nacija usvojena Konvencija o pravima djeteta koja sadrži univerzalne standarde koje država stranka Konvencije mora garantovati svakom djetetu

11487 pregleda 0 komentar(a)
Hipokrat, Foto: Poliklinika Hipokrat
Hipokrat, Foto: Poliklinika Hipokrat

Tema ovogodišnjeg međunarodnog dana djeteta je „Investiranje u našu budućnost znači investiranje u našu djecu“

U skladu sa ovogodišnjom temom, poliklinike Hipokrat u narednih 7 dana odobravaju popust od 30% na dječije ortopedske preglede ili opšte dječije preglede.

U poliklninikama Hipokrat se vrše:

  • ortopedski pregled kod novorođenčadi,
  • pregled kukova i UZ kukova,
  • razvojne bolesti i deformiteti-ravna stopala, kriva kičma i druge bolesti i deformiteti,
  • opšti ortopedski pregledi djece.

Poliklinika „Hipokrat“ osnovana je u decembru 2014. godine. Našim pacijentima obezbijedili smo spoj nekolike rodne medicinske grane. Radiologijom, ortopedijom, fizijatrijom i neurologijom upotpunjena je ponuda kojom obezbjeđujemo brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje. Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta u našim poliklinikama bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste činjenica da konstantno ulažemo u kvalitet usluge koju pružamo, kao i to da se trudimo da uvijek imamo najsavremeniju opremu i da budemo dostupni na više lokacija u našoj državi i za sada nas možete pronaći u Podgorici, Radanovićima i u Nikšiću.

Povjerenje koje smo stekli u proteklim godinama, pregledajući više desetina hiljada pacijenata, zasniva se upravo na povjerenju koje su pacijenti stekli prema našem stručnom ljekarskom timu.

Kvalitet našeg medicinskog tima, vrhunska usluga i ljubaznost medicinskog osoblja je ono najvrijednije što dijelimo sa našim pacijentima.

Ljekari koji vode brigu o Vašim najmlađima su:

  • Podgorica – dr spec. dječije ortopedije sa traumatologijom - Toma Nišavić,
  • Tivat – dr spec. ortopedije sa traumatologijom - Dino Pagnacco
  • Nikšić – dr spec. radiologije - Marija Eraković Zakažite Vaš pregled:

Podgorica +382 69 333888

Nikšić + 382 68333788

Radanovići +382 69 822822