”Šimetova” nagrada treći put

Konkurs za organizacije i volontere koji doprinose razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću

1297 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nevladina organizacija “Alfa centar” je treći put raspisala konkurs za dodjelu volonterske nagrade “Aleksandar Šime Dedović” za organizacije i volontere koji doprinose razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću.

”Pozivamo Vas da nominujete pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam. Uručenjem ove nagrade želimo da podstaknemo lokalne organizacije da se što više usmjere volonterskom potencijalu i da se volonterski trud i rad do sada, ali i u budućnosti cijeni i nagradi”, naveli su iz “Alfa centra”.

Konkurs za volontersku nagradu
Konkurs za volontersku nagradu

Konkurs je otvoren do 3. decembra, a nagrade će biti dodijeljene u dvije kategorije - za volontera/ku godine i za volonterizam.

”Kandidatura za nominaciju se može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija”, objasnili su iz pomenute NVO.

Formular za kandidaturu nalazi se na sljedećem LINKU, a prijave sa naznakom - “Nominacija za godišnju nagradu za volonterizam u Nikšiću” treba poslati e-mail: volonterskiklub@alfacentar.org ili adresu: NVO “Alfa centar”, Serdara Jola Piletića br.1, Nikšić.

Bonus video: