"Za ljepše zdravstvene ustanove"

U okviru projekta će biti urađene sanacije/adaptacije/rekonstrukcije zdravstvenih ustanova na osnovu iskazanih potreba i prioriteta

2609 pregleda 4 komentar(a)
Sa potpisivanja memoranduma, Foto: Ministarstvo zdravlja
Sa potpisivanja memoranduma, Foto: Ministarstvo zdravlja

Ministarstvo zdravlja, Radio televizija Crne Gore i kompanija "Cerovo" potpisali su Memorandum o saradnji kojim je predviđena realizacija projekta "Za ljepše zdravstvene ustanove".

Cilj saradnje je da se kroz realizaciju zajedničkih aktivnosti obezbijede kvalitetniji uslovi za rad i pružanje usluga u zdravstvenim ustanovama.

Realizacija projekta počinje narednih dana, a u okviru njega će biti urađene sanacije/adaptacije/rekonstrukcije zdravstvenih ustanova na osnovu iskazanih potreba i prioriteta.

Kompanija "Cerovo" će, kako je saopšeno iz Ministarstva, obezbijediti građevinski materijal, radnu snagu i izvesti sve potrebne radove na sanaciji i adaptaciji objekata ukupne vrijednosti od oko 60 hiljada eura. Televizija Crne Gore će obezbijediti vidljivost projekta kroz kontinuirano medijsko praćenje i promovisanje svih aktivnosti za vrijeme trajanja projekta.

Memorandum o saradnji potpisali su ministarska zdravlja Jelena Borovinić Bojović, izvršni direktor kompanije "Cerovo" Emin Duraković i generalni direktor Radio televizije Crne Gore Boris Raonić.

Borovinić Bojović je zahvalila partnerima projekta na inicijativi i potrebi da kako je kazala, zajednički djeluju u korist javnog interesa, a zdravlje građana i uslovi u kojima se odvija zdravstvena zaštita, kako je istakla, to svakako jesu.

Bonus video: